וילה על הים
בתוך וילה על הים ישנה אופציה לערוך אירועים ומסיבות למספר מצומצם של עד כ- חמישים אורחים ובהתאם לסוג של האירוע. על מנת שתוכלו ליהנות מן האירוע שלכם ללא כל הפרעה, תוכלו למצוא בתוך וילה על הים מספר אזורים אשר יועדו עבור תכנון אירועים למספר מצומצם של אורחים, כגון: אזור הסלון – ישנה אפשרות להשמיע מוזיקה איכותית וליהנות מריקודים עד השעות הקטנות של הלילה. מתחם הבילויים – ניתנת אפשרות ליהנות עם האורחים שלכם ממגוון המתקנים, כמו למשל – ספא גדול במיוחד, שולחן סנוקר מקצועי, סאונה ואזור שלם בו תוכלו לבלות באין מפריע. באזור זה לא ניתן לשים מוזיקה רועשת מדי בו לא ניתן לשמוע האחד את השני, רק באזור הסלון ניתן לשים מוזיקה רועשת. בנוסף, תוכלו לבלות ולערוך את האירוע שלכם על שפת הים ויש גם את הבריכה בקיץ ובחורף הבריכה היא מחוממת לנוחיותכם, לצדה תמצאו פינת מנגל גדולה במיוחד, אזורי ישיבה ברחבי הגינה, מטבח מאובזר מכל טוב וחדרים מפנקים ומרווחים.
וילה על הים במרכז לציבור הדתי -
הציבור הדתי התחיל לגלות עניין בתחומי האירוח השונים, עם התפתחות תחום האירוח במדינת ישראל. לציבור הדתי חשובה מאוד הפרטיות, הכשרות ומן הסתם הצניעות. וילה על הים מציעים לציבור הדתי וילות עם מספר חדרים גדול ופרטיות למכביר, כאשר נשים וגברים יוכלו לבלות יחד או לחוד, כרצונם ולפי בחירה אישית שלהם. כאשר מגיעים הציבור הדתי לתוך וילה על הים, סוגרים את המתחם מכל הכיוונים וישנה אפשרות אף לסגור את הבריכה בכיסוי על גלגלים. כמו כן, בתוך וילות להשכרה לכל סוויטה יש מיטה זוגית, שירותים פרטיים ואף ג'קוזי, כך שאם מגיעות לחופשה שתי משפחות או אף יותר, לכל משפחה יש את הפרטיות משלה ואין צורך להתערבב האחת בשניה. מכיוון שהציבור הדתי לרוב מגיע עם הרבה אורחים, מציעים להם קומת גלריה בקומה השניה בה הם יכולים לאחסן את כל ילדיהם בחדר גדול וכולם יוצאים מרוצים מהמצב.
חברת נאות שירן עוסקת גם בתחום של התארגנות קבוצות בנייה ואלו הם דבריה בנושא -
מובן שחומרת הבעיה נגזרת מגודל הסכום החסר ומהיקף ההתחייבויות הכספיות אשר לא תיפרענה על ידי מי מחברי הקבוצה במועדן. היווצרותו של קושי מצד מי מחברי הקבוצה למימון התחייבותו, יוצרת בהכרח קושי לקבוצה כולה ומערערת את יחסיה עם הקבלן המבצע. הסכמי השיתוף בנוסחיהם השונים, נותנים בדרך כלל מענה משפטי לסוגיה זו, אך יישומם גורם לקשיים לא מבוטלים. המסקנה הינה שעצם ההתקשרות במבנה זה, יוצרת בהכרח תלות הדדית למשך תקופה ארוכה בין חברי הקבוצה, מאחר והצלחת הפרויקט והבאתו לידי סיום מותנית ביכולת הכספית המצרפית של חברי העמותה ומימון עלויות הבנייה על ידם. מטבע הדברים שואפות קבוצות הבנייה להקטין כבר בעת ההתקשרות, את מרכיבי אי הוודאות המרחפים מעל העסקה במתכונתה זו. אלא שככל שתנסה הקבוצה להקטין את הסיכונים המסחריים ולנסות למלא בתוכן כבר בהתחלה את רכיבי המידע החסרים, עלולה היא להסתכן בכוון אחר לגמרי. רשויות המס, מיסוי מקרקעין ומע"מ, אינן "מאוהבות" בעסקאות הנערכות בדרך זו והן בוחנות "בשבע עיניים" כל עסקה של רכישת קרקע במשותף על ידי קבוצת רוכשים.